Выбрать страницу

СПЕЦИФИКАЦИЯ ДОМА

Dzīvojamā platība- 76.7

Guļamistabas- 3

Sanmezgls- 1

Pusstāvs

Cena * sākot no 1280 Eur / m2 *pelēkā apdare

MĀJAS PLĀNOJUMS

Sveicināti Palladio 70HS – būs lieliska mājvieta pārim vai ģimenei ar mazu bērnu, kuri novērtēs telpu plašumu pateicoties augstajiem griestiem. Ergonomiskā virtuves zona, kas apvienota ar viesistabu, piedāvā lielisku vidi izklaidei, mieram un atpūtai. Divas pārdomātas guļamistabas izcilam miegam un protams plaša terase.Novēlam jums iedvesmojošu pastaigu un gaidīsim jūsu pieteikumu Virtuālās realitātes sajūtu tūrei, kur klātienē sajust un pielaikot šīs mājas.

360º  3D TŪRE

Virtuālā tūre — Jūsu sapņu mājas 3D pieredze tiešsaistē!

360º  3D TŪRE

Izmēģiniet mūsu inovatīvo 3D virtuālo tūri, kas ļauj jums pilnībā iejusties savas nākotnes mājas atmosfērā. Ar pelītes palīdzību jūs varat brīvi pārvietoties pa visām telpām, izpētīt katru detaļu un pat mainīt skata leņķi, lai redzētu, kā katrs elements izskatās dažādos apstākļos.

VR Tūre klātienē

Turklāt, lai piedzīvotu vēl autentiskāku sajūtu, piedāvājam iespēju iziet reālu VR 3D tūri mūsu birojā. Iejūtieties telpu patiesajā lielumā un izjūtiet katra stūra un dizaina elementa klātbūtni, it kā jūs jau dzīvotu savā jaunajā mājā. Nepalaidiet garām iespēju izbaudīt šo unikālo pieredzi!