KOKA KARKASA MĀJU RAŽOŠANA

Volko piedāvā koka karkasa māju, CLT (Cross-Laminated Timber) konstrukciju un moduļu māju ražošanu, sadarbojoties ar vadošajiem nozares partneriem. Mūsu pieeja apvieno dabas materiālu priekšrocības ar modernajām būvniecības tehnoloģijām, nodrošinot mājas, kas izceļas ar izturību, energoefektivitāti un elastību dizainā. Katra projekta pamatā ir augstākās kvalitātes materiāli un rūpīga uzmanība detaļām, lai nodrošinātu, ka jūsu māja ir gan skaista, gan funkcionāla.

Liela nozīme mūsu procesā ir virtuālās realitātes (VR) tehnoloģijai, kas ļauj klientiem izstaigāt savu nākotnes māju vēl pirms būvniecības uzsākšanas. VR sniedz iespēju precīzi izprast telpas, piedzīvot tās reālistiskā vidē un savlaicīgi veikt nepieciešamās izmaiņas. Tas palīdz novērst kļūdas un optimizē būvniecības procesu, tādējādi taupot laiku un līdzekļus.

Volko nodrošina, ka no sākotnējās idejas līdz gatavam projektam jūsu māja atbilst visām mūsdienu prasībām, saglabājot ilgtspējību un izcilu kvalitāti. Mēs esam jūsu partneris ceļā uz mājokli, kas ir pilnībā pielāgots jūsu dzīvesveidam un ilgtermiņa vajadzībām.

CLT (Cross-Laminated Timber) konstrukcijas piedāvā izcilu izturību, stabilitāti un ilgtspējību. Šis inovatīvais materiāls apvieno koka dabiskās priekšrocības ar mūsdienu tehnoloģijām, nodrošinot ilgmūžīgas un energoefektīvas mājas, kas iztur laika pārbaudi.

Mūsu moduļu ēkas, kas veidotas sadarbībā ar uzticamiem partneriem, piedāvā ātru un efektīvu būvniecības procesu. Moduļi tiek ražoti rūpnīcā un samontēti uz vietas, nodrošinot augstu kvalitāti, pielāgojamību un būtisku būvniecības laika ietaupījumu.

GALERIJA 

MŪSU TIPVEIDA PROJEKTI

IEPAZĪSTIETIES AR MŪSU IZPILDĪTAJIEM PROJEKTIEM 

Palladio

Eko Nest

Nerro Barn

Koka karkasa māju ražošana 

Ieguvumi, izmantojot VR ražošanā!

Laika Ietaupījums:

VR ļauj apskatīt vairāk nekā 25 projektus mūsu birojā, neapmeklējot rūpnīcu vai būvlaukumu. Tas ievērojami ietaupa laiku un resursus, nodrošinot precīzu projekta izpratni attālināti.

Pircēja Informētība:

VR sniedz gala pircējam pilnīgu pārredzamību, ļaujot izpētīt pielietotos materiālus un mezglus pirms būvniecības sākuma. Tas palielina uzticību un apmierinātību ar gala rezultātu.

Skaidri Risinājumi:

VR nodrošina detalizētu konstrukciju risinājumu vizualizāciju, ļaujot identificēt un precizēt katru projekta detaļu pirms ražošanas un montāžas. Tas samazina riskus un uzlabo projekta kvalitāti.

Labākas Sadarbības Iespējas:

VR ļauj arhitektiem, inženieriem un būvniekiem sadarboties vienotā platformā, risinot jautājumus reāllaikā. Tas uzlabo komandas darbu un novērš pārpratumus, paātrinot projektu realizāciju.

KLIENTU ATSAUKSMES

Armands Namiķis

 (SIA “ERNACO” valdes priekšsēdētājs)
Ātrums un kvalitāte parasti nav draugos, bet ne Volko gadījumā. Ātra pasūtījuma apstrāde un konsultācija, izsmeļoša informācija par projekta plānoto gaitu, regulāras atskaites un klienta nosprausto mērķu sasniegšana norunātajā laikā, tas viss, vislabāk raksturo Volko darbu un attieksmi. Paldies par servisu, noteikti atgriezīsimies!

Jūlija Zotova

(SIA “Baltic Masters” valdes priekšsēdētaja)
SIA Baltic Master izsaka lielu pateicību par profesionālo sadarbību! Būvprojekts tika izstrādāts saskaņā ar mūsu projektēšanas uzdevumu, neskatoties uz to ka nepārtraukti tika mainītas mūsu idejas. Ieteica labākos būvprojekta risinājumus. Projekta ietvaros tika izstrādāti visi būvniecībai nepieciešamie projekti, saskaņoti un apstiprināti, bez mūsu līdzdalības. Vienmēr laicīgi tikām informēti par visām izmaiņām.

Modris Laicāns

(SIA “Capo” valdes loceklis)
SIA “Capo” uzticami un stabili sadarbojas ar SIA “Volko Engineering” kopš 2017.gada.
Ar līdzšinējo sadarbību esam apmierināti un gandarīti. SIA “Volko Engineering” sagatavotie projekti ir kvalitatīvi un atbilst energoefektivitātes standartu prasībām. Pozitīvi, ka SIA “Volko Engineering” darbinieki ir profesionāli un atsaucīgi.
SIA “Capo” sadarbības laikā ir veikusi SIA “Volko Engineering” izstrādāto projektu energoefektivitātes novērtējumus un apstiprina komandas profesionālo kompetenci ēku energoefektivitātes jomā ar vēlmi izzināt aktuālās tendences.
Paldies par profesionālo sadarbību!

Oksana Kazaka

Jūs pat nevarat iedomāties, kā Jūs mums palīdzējāt. Mēs Jūs atradām ne pēc ieteikuma, vienkārši vectēvs atrada kaut kādu sludinājumu Saulkrastos. Sākumā es saspringu, domāju, ka tas būs grūti un birokrātiski, bet es, protams, nestrīdējos, uzticējos vectēvam. Man par pārsteigumu – Jūs izrādījāties jauns un zinošs cilvēks bez liekām problēmām. Man būtu ļoti grūti visu sakārtot, atrodoties citā valstī, bet ar Jums tas izrādījās reāli un pat vienkārši! Izdarijāt visu pēc maksimuma, ieteicāt, ko un kā labāk darīt, nekādu slēptu izmaksu, pateicamies par sapratni un cilvēcisku attieksmi.