BŪVKONSTRUKCIJAS

Mēs Volko rūpīgi sekojam visiem aktuālajiem būvnormatīviem un ar to saistītajām izmaiņām likumdošanā. Mēs saprotam, cik svarīgi ir ievērot visas valstī noteiktās prasības, lai ēkas un būves būtu drošas un ilgmūžīgas. Piedāvājam gan vienkāršus, gan sarežģītus un modernus būvkonstrukciju risinājumus, integrējot jaunākās inovācijas un virtuālās realitātes tehnoloģijas, lai nodrošinātu visaugstāko precizitāti un kvalitāti. Mūsu komanda izmanto VR, lai klientiem sniegtu iespēju piedzīvot un pārbaudīt projektus vēl pirms būvniecības sākuma, tādējādi palielinot drošību un samazinot kļūdu iespējamību. Būvkonstrukciju kvalitāte ir svarīga ikvienam objektam, jo tā mēs atbildam par jūsu dzīvību un savu paveikto darbu. Tā ir mūsu atbildība pret jums – nodrošināt drošas, stabilas un ilgtspējīgas konstrukcijas, kas atbilst visaugstākajiem standartiem.

Mūsu būvkonstrukciju risinājumi ietver inovatīvas metodes, kas ļauj samazināt būvniecības izmaksas, vienlaikus nodrošinot augstu konstrukciju izturību un uzticamību.

Pielietojam progresīvas tehnoloģijas, lai optimizētu būvniecības procesus un garantētu projektēto risinājumu ilgtspējību un drošību.

Būvkonstrukcijas pakalpojumi

Mūsu piedāvātie pakalpojumi?

Koka Karkasa Konstrukcijas

Volko specializējas koka karkasa konstrukciju izstrādē un būvniecībā, piedāvājot videi draudzīgus un energoefektīvus risinājumus.

Ieguvumi:

    • Ilgtspējība: Koks ir atjaunojams resurss, kas palīdz samazināt oglekļa pēdas nospiedumu.
    • Energoefektivitāte: Koka karkasa konstrukcijas piedāvā izcilas siltumizolācijas īpašības, kas palīdz samazināt enerģijas patēriņu.
    • Ātra Būvniecība: Koka karkasa konstrukcijas ir ātri uzstādāmas, kas saīsina būvniecības laiku.
    • Elastīgums Dizainā: Koks nodrošina lielu dizaina brīvību un elastīgumu, ļaujot radīt gan tradicionālus, gan mūsdienīgus arhitektūras risinājumus.
    • Estētika: Dabīgais koka izskats piešķir ēkām siltumu un mājīgumu.

Metāla Konstrukcijas

Piedāvājam arī metāla konstrukcijas, kas ir piemērotas lieliem un sarežģītiem projektiem, nodrošinot augstu izturību un ilgmūžību.

Ieguvumi:

    • Izturība un Stabilitāte: Metāla konstrukcijas piedāvā augstu izturību un stabilitāti, padarot tās ideāli piemērotas lielām un sarežģītām būvēm.
    • Ilgmūžība: Metāla konstrukcijas ir izturīgas pret laika apstākļu ietekmi un nodrošina ilgu kalpošanas laiku.
    • Precizitāte: Metāla konstrukciju ražošana un montāža nodrošina augstu precizitāti un kvalitāti.

Betona Konstrukcijas

Mēs izstrādājam un būvējam betona konstrukcijas, kas ir pazīstamas ar savu izturību un pielāgojamību dažādiem arhitektūras risinājumiem.

Ieguvumi:

    • Izturība: Betona konstrukcijas ir ārkārtīgi izturīgas un spēj izturēt lielu slodzi, padarot tās piemērotas gan dzīvojamām, gan komerciālām ēkām.
    • Ilgmūžība: Betons ir ļoti izturīgs materiāls, kas nodrošina ilgstošu kalpošanas laiku bez būtiskām izmaiņām struktūrā.
    • Elastīgums Dizainā: Betons ļauj veidot sarežģītus un radošus dizaina risinājumus, kas ir piemēroti gan modernām, gan tradicionālām ēkām.

Mēs lepojamies 

Mūsu darbi

Radām nākotnes arhitektūru ar koka karkasa, CLT un moduļu risinājumiem. Izmantojot progresīvās tehnoloģijas, tostarp 3D modelēšanu un VR tūres, Volko Engineering piegādā inovatīvus, energoefektīvus projektus, kas izceļas ar precizitāti, ātrumu un dizaina izcilību.

KLIENTU ATSAUKSMES

Guntars

“Volko Engineering būvkonstrukciju risinājumi bija ne tikai tehniski precīzi, bet arī ļoti praktiski. Ar viņu BIM un 3D modeļiem mēs varējām reāli izprast visas konstrukcijas detaļas vēl pirms projekta realizācijas. Tas būtiski atviegloja darbu ar būvniekiem un ļāva izvairīties no neplānotiem izdevumiem.”

Anita

“Izvēloties Volko Engineering būvkonstrukciju izstrādei, bijām pārsteigti par to detalizētību un precizitāti. Viņu izmantotā 3D modelēšana un skaidrā komunikācija palīdzēja mūsu būvniecības komandai veiksmīgi pabeigt projektu, izvairoties no nevajadzīgiem izdevumiem.”

Jolanta

“Sadarbība ar Volko Engineering Skandināvijas projektu ietvaros ir bijusi izcila. Viņi piedāvā inovatīvus būvkonstrukciju risinājumus, un viņu spēja ievērot termiņus un risināt sarežģītas tehniskās problēmas ir būtisks ieguvums jebkuram projektam.”